Miért nálunk?

MauiLandy923Cikkek, elso

 

Miért Jó az neked, ha hozzánk jársz és nem önállóan v. máshol tanulsz?

1) Mert tőlünk 90 perc alatt szerzel olyan Deszkás Készségeket, amit egyedül v. máshol 2 teljes év (!) alatt sem.

2) Nálunk kimarad a baleseti sebészet és a gipsz. Azaz nem fogsz elesni, nem töröd össze magad. Garanciát kapsz tőlünk rá.

3) Ízületeid, ínszalagjaid meg fogják neked köszönni. Nálunk a – Jó – deszkázási technikát tanulod meg. Emiatt nem fog fájni semmid. Akik egyedül v. máshol próbálják, ők – Helytelen – technikával 2 év alatt taccsra vágják a térdet, bokát, gerincet.

==================================================================
– Bővebben –
==================================================================

1) Egyedül v. más külső segítséggel, ha hetente 4x kijársz – folyamatosan 2 teljes (!) évig – sem biztos, hogy eljutsz arra a szintre: – Amit nálunk 90 perc alatt megkapsz. Spec. módszer (USA) 2009 óta hazánkban.

2) Ha saját magad tanulod innen-onnan, el fogsz esni és összetöröd magad. Utána baleseti sebészet, 2 hónap gipsz. Ez a nyár kellős közepén óriási törés. Nemcsak fizikailag. A többiek, amíg élik a világukat, te sóvárogva hüppögsz, bárcsak visszacsinálhatnád. Ha hozzánk fordulsz, ez a rész kimarad. Zéróra csökkentettük a balesetveszélyt – Kiemelt figyelemmel óvjuk a testi épséged. Megvédünk attól, hogy eless. Nálunk nem töröd össze magad. Garanciát kapsz tőlünk rá. Így fogod vígan tölteni a nyarat. Mert előrelátó voltál.

3) Minden sportban, így itt is, Kulcs-Fontosságú a T.e.c.h.n.i.k.a. Ha korábban sportoltál, akkor ezt azonnal érted. Nagyon nem mindegy, hogy deszkázás közben pl. hogy áll a lábfejed, hová terhelsz, mennyire hajlítod be bokádat ahhoz, hogy mekkora szöget zárjon be a sípcsontod és a lábfejed, a térded mennyire jön előre-hátra stb.-stb. Ha nem a – Helyes – technikával deszkázol, 2 év alatt eléred, hogy az orvos eltiltson végleg a deszkázástól v. tolószék életed végéig. Ha tönkreteszed az ízületeidet, ínszalagjaidat, azokat sajnos nem lehet pótolni. Ennyit számít a Helyes Technika. Ha hozzánk fordulsz, tőlünk ezt is megkapod. Így fogsz tudni akár 70 évesen is mosolyogva deszkázni. A legidősebb ügyfelünk 72 éves.

4) Velünk könnyen és gyorsan fejlődsz: – Spec. módszer (USA) 2009 óta + Pro szakoktatók segítenek neked – 29 év longboard- és versenyzői múlttal. 10 év oktatói tapasztalattal. Türelmes, segítőkész hozzáállással.

5) Super-Showtime: A mi segítségünkkel ott fogod – Érezni – magad a szörf-deszkán siklani az Óceán Kéklő Hullámain.

6) Több száz LE-s sportautó, motorcsónak, jet-ski, quad, supersport motor, sárkányrepülés, vitorlás – Mind megvolt? Na, ez valami egészen más lesz. A longboardozás, ha nálunk tanulod, életre szóló Extra-élmény.

7) Nem kell, hogy Superman legyél – 60 év felettiek v. teltkarcsú ügyfeleink is könnyedén csinálják és élvezik.

8) “Öreg vagyok én már ehhez” – fáj a hátad-térded-bokád?
Test Revitalizáló Programunk segítségével – Véglegesen – helyrehozzuk a fájó testrészeidet. Azt, amit az orvos min. 600 ezer Ft-os műtéttel old meg és max. 6 hónap garanciát kapsz rá tőle.

9) Nálunk nincs egy helyben toporgás, üres-járat. Minden alkalommal, amikor eljössz, gazella-ugrásszerűen fejlődsz. A foglalkozás végére el sem hiszed, hogy 90 perccel korábban még hol tartottál.

10) Pislog a bringás: Mert leelőzöd őket. Megtanítunk hogyan hajtsd meg a deszkád akár 35 km/h-val. Igen, jól olvasod: 35 km/h-val. Méghozzá lejtő és hátszél nélkül. Deszkán ez “húha, azt a mindenit”. A kerékpárosoknak tátva marad a szája. Azt hiszik elektromos deszkád van. Te barátságosan rákacsintasz: “Powered by left/right leg” 🙂 Mitől lepődnek meg? – A legtöbb deszkás alig 10-15 km/h-val tud csak poroszkálni. Te viszont a nálunk szerzett Felkészültséggel, úgy mész el mellettük, mint Trabant mellett a Forma-1-es Ferrari.

11) Bal lábas v. Jobb lábas vagy? – Tök’mindegy 🙂 A legtöbb deszkás csak “1-lábas”. Emiatt, ha az elfárad, kénytelen megállni. Így az egyik lába erős, a másik satnya lesz. Mi azonban: – Megtanítunk téged bal – és – jobb lábbal is hajtani. Regular és goofy, azaz switch. Nem baj, ha ezt most még el sem tudod képzelni. A lényeg, hogy nálunk ezt is megkapod.

12) Fáj a bokád, térded? – Hogy tudnál így deszkázni, igaz? – Nem gond. Megtanítunk
Lábletétel nélkül (!) előrehaladni. Úgy hívják: Pumping – Google it 🙂

13) 2020-tól Olimpiai versenyszám a gördeszka – felkészítünk versenyzőket is.

========================================================================
========================================================================

Céges csapatépítő tréningek: Unjátok már a “Az odamegyek-megeszek mindent-bőröndben viszek a családnak” tipikus csapatépítőket? Ha régóta keresel valamit ütőset az embereidnek, most megtaláltad. Longboard Csapatépítő tréning. 1) fejleszti a mentális motorikus képességet 2) fokozza az egyéni teljesítményt és a csapatmunkát 3) erősíti a több részletre való koncentrációt 4) és Super-Fun Életre szóló Extra-Élmény.

Test Revitalizáló Program: Ha fáj a tested. Különösen a hátad, térded, bokád. Mehetsz orvoshoz. Egy térdműtét 600 e. Ft-tól kezdődik. A doki max. fél év garanciát vállal. Utána újra. Ha ez kell, hajrá. A tested sosem lesz jó, mert Tünetet kezelsz. Ezzel szemben a Test Revitalizáló Programunk komplex módon 1) megszünteti a probléma Okát (nemcsak a tünetét) 2) fokozatosan megújítja az ízületeidet, ínszalagjaidat, csontjaidat és izmaidat. Újra mozgékony, energikus és hajlékony lesz a tested. Soha többé fájó hát, térd, boka stb. Bővebben: – “Test Revitalizáló Program” menüpont.

Longboard kölcsönzés: Ha nincs még longboardod, nem kell nagy összegért vásárolnod. Kölcsönözz nálunk lényegesen kedvezőbb áron.

Longboard Vásárlási Tanácsadás: Ha bizonytalan vagy: “Milyen longboardot vegyek?”
Mert a boltok csak abból ajánlanak neked, ami nekik raktáron van. – De biztos az a Legjobb Választás Neked? – Akarod 3 évig folyamatosan cserélgetni az alkatrészeket? – Eladogatni a deszkákat óriási bukással? – Megutálni emiatt a deszkázást? – És kidobni az ablakon (felméréseink kimutatták) átlag 380 e. Ft-ot? – Ha akarod, hajrá. Ha nem, mi segítünk.

Szörf-Tábor Fuerteventura (Kanári-szk.): Minden nyáron egyszer megszervezzük. Barátoknak és a velünk régóta kapcsolatban álló ügyfeleinknek. A longboard a hullám-szörfből nőtte ki magát. Mi ennek a szenvedélyünknek hódolunk. Min. 10 fő létszám, 1 hét időtartam. 4 csillagos óceánparti szállás, teljes ellátás.

========================================================================
========================================================================

FONTOS:
Aki egyedül akar tanulni, gyakorolni – hajrá.
2 év és taccsra vágja az ízületeit, ínszalagjait.
– 29 év tapasztalatunk –
Azoknak tudunk segíteni, akik 30-50-70 év felett is egészségesen, mozgékonyan szeretnék élni az életüket.

Négy felkészülési modul van – Te választasz.

Legmagasabb szinten ilyen lesz a végeredmény: