Miért nálunk?

MauiLandy923Cikkek, elso

Miért velünk?

“Célok? – 1) mit szerzünk meg általuk 2) eközben milyen emberré válunk.”

Jövőképünk: – Kitartóan kutatsz? – Megtalálod a legjobbat. Középszerű, “sima” jó dolgokkal nem éred be. Jólét és Életminőség – számodra a legfontosabbak. Ráeszmélsz: – minél hamarabb éred el, annál könnyebb. Minél később, annál nehezebb lesz. Téged a legjobb érdekel. Más nem. Amint megtaláltad, nem ereszted. A testi egészséged megtartásáért v. rekonstrukciójáért mindent megteszel.
A Longboard “City-Surfing-Élmény” = Prémium életérzés. Nem gördeszkázás. Nem “klasszikus” longboard-ozás. Mi egy spec. élményt kínálunk neked:

Hallgass a szívedre. Menj előre. A saját utad járd.

Ez a Maui-Landy Longboard Oktatás – A Prémium Élet-érzés, City-Surfing-élmény”

1) 29 év tapasztalat. 13 éve Magyarországon – 3248 igényes cégnek, családnak és magánszemélynek segítettünk.

2) Tőlünk 90 perc alatt kapsz olyan Spec. gördeszkás-longboardos skill-eket, amit egyedül v. máshol 2 teljes év (!) alatt sem. Spec. know-how. Egyedülálló egész Európában. A Tudás = Hatalom? – Nem Egészen. A Használható Tudás = Hatalom.

3) Baleseti sebészet és gipsz? – Nálunk nem fogsz elesni, nem töröd össze magad. Garanciát kapsz tőlünk rá.

4) Fáj a térded/ bokád/ hátad? – Spec. (USA) módszerünk segítségével mi megszüntetjük. Egyedül v. máshol tanulod? – Korszerűtlen/ rossz beidegződések sora fog kialakulni nálad. Ezekkel 1.5 év (mért adat) és az ízületeidnek vége. Ez az oka, amiért 25 év felett kevesen deszkáznak. Te pedig a Spec. módszerünkkel ezért fogsz. Akár 70 évesen is. Módszerünk egyedülálló az EU-ban.

==================================================================
– Bővebben –
==================================================================

1) Egyedül v. más külső segítséggel? – ha heti 3x kijársz (Nem érdekel: időjárás, nincs kedved) – folyamatosan 2 teljes (!) évig – sem biztos, hogy eljutsz arra a szintre: – Amit nálunk 90 perc alatt megkapsz. Spec. (USA) módszer. 2009 óta hazánkban.

2) El fogsz esni és összetöröd magad? – Igen, ha egyedül v. máshol tanulod. Baleseti sebészet, 2 hónap gipsz. Ez a nyár kellős közepén komoly lelki törés. A többiek vígan élik a világukat, te eközben sóvárogva hüppögsz: – bárcsak előre gondolkodtál volna. A mi segítségünkkel ettől megkíméled magad. Nullára csökkentettük a balesetveszélyt. Kiemelt figyelemmel óvjuk a testi épséged. Megvédünk attól, hogy eless és összetörd magad. Garanciát kapsz tőlünk rá. Így fogod kellemesen tölteni a nyarat. Annak okán, hogy előrelátó voltál.

3) Kulcs-Fontosságú minden sportban a T.e.c.h.n.i.k.a. Akik nem tudják ezt, ők már sajnos 35 évesen bicegnek, 70 évesen pedig járókeret, tolószék. Nem mindegy, hogy deszkázás közben pl. 1) hogyan áll a lábfejed 2) hová terheled a testsúlyod 3) mennyire hajlítod be bokádat stb. Helytelen technikával tanulsz? – max 1.5 év (mért adat) és az orvos végleg eltilt. Különben az ízületeidnek, ínszalagjaidnak vége. Azok pedig sajnos nem pótolhatóak. Nálunk a Maui-Landy Spec. Technika segítségével akár 70 évesen is mosolyogva fogsz deszkázni. A legidősebb ügyfelünk 72 éves. És nézd csak! – Vannak, akik még 87 évesen is Longboardoznak. Figyelemre méltó, igaz?

4) Velünk gyorsan fejlődsz: Spec. (USA) módszer 2009 óta + Pro szakoktatóink segítenek neked – 29 év longboard- és versenyzői múlttal. 13 év oktatói tapasztalattal. Türelmes, segítőkész hozzáállással.

5) A Prémium Élet-érzés: A mi segítségünkkel ott fogod – Érezni – magad a szörfdeszkán. Ahogyan lágyan siklasz az óceán kéklő hullámain. Ez a Surf-Élmény.

6) Nagyteljesítményű autó, vitorlás, jet-ski, motorcsónak, quad, supersport motor, sárkányrepülés. Mind megvolt már? – Ez lesz akkor a “hab a tortán”.

7) Nem kell, hogy Superman legyél – 60 év felettiek v. teltkarcsú ügyfeleink is könnyedén és mosolyogva csinálják.

8) “Öreg vagyok én már ehhez” – fáj a hátad, térded, bokád?
Spec. Test Revitalizáló Programunk segítségével – Véglegesen – 1) megszüntetjük a fájdalmaidat 2) helyrehozzuk a fájó testrészeidet. Ezt az orvos min. 600 ezer Ft-os műtéttel “oldja meg” és max. 6 hónap garanciát kapsz tőle rá.

9) Nálunk nincs egy helyben toporgás, üres-járat. Minden alkalommal, amikor eljössz, nagyot lépsz előre. A foglalkozás végére alig fogod elhinni, hogy 90 perccel korábban még hol tartottál.

10) Pislog a bringás: Mert megelőzöd őket is. Megtanítunk hogyan hajtsd meg a deszkád akár 35 km/h-val. Igen, jól olvasod: 35 km/h-val. Lejtő és hátszél nélkül. Deszkán ez “Azt a mindenit”. A kerékpárosoknak tátva marad a szája. Miért? – A legtöbb deszkás alig 10-15 km/h-val tud csak poroszkálni. Te  a nálunk szerzett Spec. Deszkás Skill-jeiddel, úgy mész el mellettük, mint Trabant mellett a Forma-1-es Ferrari.

11) Bal lábas v. Jobb lábas vagy? A legtöbb deszkás csak “1-lábas”. Emiatt az egyik lába erős, a másik satnya lesz. Mi történik ha a hajtó lába elfárad? kénytelen megállni (A másik lábával sajnos nem tud hajtani). Mi téged megtanítunk bal és jobb lábbal is hajtani. Regular és goofy, azaz switch.

12) Fáj a bokád, térded? Hogyan tudnál így deszkázni, igaz? – Mi ebben is segítünk. Legmagasabb szinten, Platina-csomagunk keretében téged megtanítunk Lábletétel nélkül (!) is előrehaladni. Úgy hívják: Pumping   (Nem összekeverendő a Carving-gal)

13) 2020-tól Olimpiai versenyszám a gördeszka. Bármilyen sportágról van szó, sokféle edződ lehet. Ha azonban az 5 karikás játékok a cél, ahhoz mindössze 2%-uk (!) tud téged hozzásegíteni. Olimpián akarsz indulni gördeszka sportágban? – Velünk fogod elérni ezt a célod.

========================================================================
========================================================================

Céges csapatépítő tréningek: Régóta keresel valamit különlegeset az embereidnek? Ez nem a “megeszek mindent-bőröndben viszek a családnak” tipikus “team-building”. Ez Longboard Csapatépítő tréning.
1) fejleszti a mentális motorikus képességet
2) fokozza az egyéni teljesítményt és a csapatmunkát
3) erősíti a több részletre való koncentrációt
4) életre szóló Prémium-Élmény.

Spec. Test Revitalizáló Program: Ha fáj a hátad, térded, bokád. Mehetsz orvoshoz. Egy térdműtét 600 e. Ft-tól kezdődik. Max. fél év garanciát kapsz tőle rá. Utána a fájások kiújulnak. Akinek erre van szüksége, az ő döntése. A test sajnos ezután sem lesz egészséges. Miért? – annak okán, hogy csak a probléma Tünetét kezeled.
A Spec. Test Revitalizáló Programunk azonban komplex módon:
1) megszünteti a probléma Okát is (nemcsak a tünetét)
2) fokozatosan megújítja az a) ízületeidet b) ínszalagjaidat c) csontjaidat d) izmaidat.
3) Tartós eredmény. Életed további részében újra rugalmas, könnyed és energikus lesz a tested.
4) Nem fog kiújulni. Soha többé fájó hát, térd, boka.
Bővebben: – “Test Revitalizáló Program” menüpont.

Longboard kölcsönzés: Nincs még longboardod? – Nem kell nagy összegért előre vásárolnod. Még nem érzed biztosnak, hogy neked találták-e ki ezt v. sem? – Itt a megoldás: Kölcsönözz nálunk kedvezőbb áron.

Longboard Vásárlási Tanácsadás:
Bizonytalan vagy: “Milyen longboardot vegyek?”
Mert a boltok csak abból ajánlanak neked, ami nekik raktáron van.
De biztos az a Legjobb Választás neked?
Akarod 3 évig folyamatosan cserélgetni az alkatrészeket?
Eladogatni a deszkákat óriási pénzügyi bukással?
Kiábrándulni teljesen emiatt a deszkázásból?
És kidobni az ablakon (mért adat) átlag 380 e. Ft-ot?
Aki ezt akarja Az ő döntése.
Viszont te inkább biztosra mennél?
Első vásárlásra tudd megvenni a – Számodra Teljesen Személyre Szabott – longboardot?
Mi tudunk neked segíteni.

Szörf-Tábor Fuerteventura (Kanári-szk.): Minden nyáron megszervezzük ezt a nem mindennapi külföldi programot. Barátoknak és a velünk régóta üzleti kapcsolatban álló hölgyeknek és uraknak. A longboard a hullám-szörfből nőtte ki magát. Mi ennek a szenvedélyünknek hódolunk. Min. 10 fő létszám, 1 hét időtartam. 4 csillagos óceánparti szállás, teljes ellátás.

========================================================================
========================================================================

FONTOS:
Aki egyedül akar tanulni, gyakorolni – Az ő döntése.
1,5 év és a boka, térd, gerincnek vége. (29 év tapasztalat)
Aki ezt nem akarja: – Nekik mi tudunk segíteni.

Tömeg-média üzenet:  “Ha elmúltál 40 és nem fáj semmid, akkor meghaltál.”
Aki így él: – Nekik sajnos nem tudunk segíteni. Ez az áldozat-szemlélet.
Ellenben, ha te azon kevesek egyike vagy, akinek Egészséges, Fájások Nélküli Test a cél még 50-70 év felett is? Neked mi tudunk segíteni.

5-szint közül tudsz választani. Platina-csomag esetén íme a végeredmény:
– City-Surfing-Élmény –